top of page
 • Com encarregar un ram de Núvia?
  Els rams que elabora la Carlota per a un casament són fets a mida per a la núvia. Programant una cita de tu a tu perquè la Carlota en pugui conèixer-te i extreure'n les idees essencials i visuals per al teu ram.
 • Cada ram de Núvia és únic?
  Els rams de núvia són com les persones, no n'hi ha cap d'igual, la Carlota aposta per mostrar-te una sèrie d'exemples dels més de 6000 exemples que ha fet ella en els últims 40 anys perquè t'inspiris i pugui elaborar l'estil únic per al teu ram.
 • Com demanar un pressupost per una decoració de casament?
  En cas que ja estiguis planejant la teva boda, deixar que la Carlota converteixi el teu espai de Casament realçant-ne les emocions amb una decoració floral de la qual ten recordaràs tota la vida en el dia més important de les vostres vides. Per a l'elaboració del pressupost, simplement agenda una cita amb la Carlota i ella t'elaborarà directament només pe per a tu, un Pressupost amb diverses opcions de personalització que realçarà la força de l'espai.
 • Decoracions per a particulars
  Decoracions per a esdeveniments: 1. Actes institucionals 2. Esdeveniments comercials 3. Decoració corporativa 4. Comunions
 • Decoracions per a cases
  Decorem la teva casa. Crea nous espais amb nosaltres.
 • Necessito una planta especial
  Si busques aquella planta que tant t'ha demanat aquella persona a la qui li vols demanar, és molt senzill, simplement ves a la nostra pàgina de contacte i només dient-nos el nom d'aquella planta, ens posarem en contacte amb tu per donar-te opcions de mides, preus i tems per la disponibilitat d'aquell producte.

CASAMENTS

Destacat

Descobreix les característiques úniques de Floristeria Carlota Segalà. Oferim una àmplia varietat de decoracions per a casaments i creació de rams de núvia. Destaquem per la nostra atenció personalitzada i la qualitat dels nostres productes.

01.

Servei personalitzat

02.

Àmplia selecció de flors

03.

Lliurament a domicili

04.

Qualitat garantida

05.

Experiència en tot tipus de casaments

Fem realitat els teus somnis

Demanar un pressupost per al meu casament avui!

Gràcies, ens posarem en contacte amb tu

bottom of page